مقاله اي تکان دهنده از ولفگانگ پاولي


ولفگانگ پاولي+خرمشهريها+سيد حميد موسوي فرد+تهران


برنده جايزه نوبل فيزيک در سال 1945 که به خاطر کشف قانون جديدش به نام اصل انحصاري پاولي که مورد تشويق آلبرت انيشتين هم قرار گرفت , معروف است .
پاولي مي گويد:
هر چيزي در جهان , ارتعاش مخصوص به خودش را دارد.
همه الکترون ها داراي سه ويژگي هستند ؛ به نام هاي:
                                                            سطح انرژي ، چرخش ، مدار


که فيزيک دان ها بر اساس اين سه ويژگي , عدد کوانتوامي هر الکترون را محاسبه مي کنند و به دست مي آورند پاولي مي گويد:
هيچ دو الکتروني در جهان هستي داراي عدد کوانتوامي يکساني نيست .
پاولي مثالي مي زند و مي گويد سيبي را بر مي داريم و از ميان ميليارد ها الکتروني که درون آن است، فقط يکي را انتخاب مي کنيم فرض کنيد نام آن الکترون را بگذاريم : اريک


عدد کوانتوامي اريک عددي بسيار بسيار طولاني است، اما براي اين که کارمان را اينجا ساده کنيم، فرض کنيد آن عدد بزرگ 23 باشد .
پاولي ثابت کرد در هيچ کجاي جهان هستي , حتي در ستاره اي در کهکشان , نه تنها هيچ سيب ديگري , بلکه هيچ شيئي ديگر پيدا نمي کنيد که الکترونش عدد کوانتوامي آن 23 باشد.

حال اگر دستمالي برداريم و سيب را برق بيندازم , از اصطکاک ايجاد شده , انرژي حاصل مي شود و اين انرژي عدد کوانتوامي اريک را ارتقا داده و به مثلا 26 مي رساند.و درست در همان لحظه تنها الکتروني که در جهان هستي با عدد کوانتوامي 26 بوده , دستخوش تغيير مي شود جهان ما براي حفظ توازن خود , لحظه به لحظه آرايش خود را تغيير مي دهد.پاولي با اثبات اين موضوع جايزه نوبل فيزيک گرفت و گفت :
اگر هر الکتروني داراي ارتعاش منحصر به فرد خود باشد, پس هر شيئي در جهان واجد ارتعاش مخصوص به خود است.


                                                                 و اما نتيجه گيري


وقتي يک سيب با يک اصطکاک کوچک , تغيير پيدا مي کند , بنابراين وقتي که من فرزندم را در آغوش مي گيرم و مي بوسم , و يا وقتي که همسرم را مي بخشم.
و يا وقتي که به همسايه ام ناسزا مي گويم و يا وقتي که دست خودم را خارش مي دهم در واقع دارم دستور زنجيره اي از تغييرات را به جهان هستي مي دهم هر انديشه اي که از ذهن ما مي گذرد , الکترون هايي را در گستره جهان هستي به ارتعاش در مي آورد و دستخوش تغيير مي کند انديشه فقط بر ماده تاثير نمي گذارد، بلکه انديشه خود ماده است غم و غصه مرا غمگين مي کند و اين بزرگ ترين اشتباهي است که در من اتفاق مي افتد غم و اندوه بايد مرا هشيارتر کند؛ چون وقتي زخمي مي شويم، آگاه تر مي شويم.
اندوه نبايد بيچارگي را بيشتر کند بنابراين رنج را تحمل نکنيد، بلکه آن را دريابيد.
چون رنج کشيدن فرصتي است براي هوشيارتر شدن.(فلسفه بودا)


                                                                        حرف آخر


اگر به جاي محبتي که با کسي کرده ايد , از او بي مهري ديديد ,نااميد از محبت کردن نشويد؛ چون برگشت آن را از فرد ديگري , در يک رابطه ديگر و در يک موضوع ديگر , خواهيد ديد به خاطر همين مي گويند علم بر آموزه هاي فلاسفه مهر تأييد مي زند .
چون فلاسفه هميشه معتقدند همه چيز در جهان هستي به هم مرتبط است.
تمام انرژي هايي که از شما ساطع مي شود به شما باز مي گردد مثبت باشيد تا مثبت باز پس گيريد.
اين مطلب را جدي بگيريم و از کنارش به راحتي نگذريم در گستره ي کيهان هيچ اتفاقي بي دليل و بي حکمت نيست قوانين را بشناسيم و بر اساس قانون عمل کنيم آن وقت جهان درون و بيرونمان به بهشتي وصف ناشدني بدل خواهد شد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Kenyatta مطالب داغ اخبار سيم کارت دیگ بخار افزایش بازدید سایت و وبلاگ Mike Paula دلツ هزار و نهصد و هشتاد و هشت